Kávový horoskop: Jak vybrat kávu podle znamení

Dnes slavíme Den kávy – den, kdy se kávová zrna spojila s hvězdami, aby vám odhalila váš ideální šálek plný pohody a energie. Každé znamení zvěrokruhu si zaslouží svůj speciální šálek kávy, který dokonale ladí s jeho charakterem. Ať už hledáte silnou dávku energie nebo jemnou chuť pro pomalá rána, máme pro vás kávu, která bude přesně sedět vašemu znamení.

kávový horoskop

Náš kávový horoskop vám prozradí, jaká káva se hodí právě k vám: 

Beran (21. 3. – 19. 4.) – Dak Lak – Dark Káva

Nejsilnější vietnamská káva: Berani, vy potřebujete kávu s pořádnou silou! Nejsilnější vietnamská káva vás probudí rychleji než budík – ať už vás čeká cokoliv, zvládnete to s úsměvem (a trochou kofeinu).

Býk (20. 4. – 20. 5.) – Dak Lak – Káva Saigon Blend

Káva s chutí karamelu a čokolády: Býci, vaše láska k pohodlí a luxusu je proslulá. Co takhle káva, která chutná jako karamel a čokoláda s jemným pomerančovým nádechem? Ideální pro pomalá rána, kdy se vám nikam nechce.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.) – Master Vietnam – Káva Mix dvou zemí

Směs dvou zemí: Blíženci, jste jako dva lidé v jednom těle a potřebujete něco, co vyhovuje oběma. Směs dvou zemí je káva, která spojuje to nejlepší z různých světů – přesně pro vás, kteří nikdy nemůžete zůstat u jedné věci.

Rak (21. 6. – 22. 7.) – Dak Lak – Buvolí káva

Směs vietnamské arabiky a robusty: Raci, jste citliví a milujete teplé, útulné prostředí. Buvolí káva s marcipánovým aroma a hustou cremou je jako objetí v hrnku – ideální pro večery strávené pod dekou s dobrým filmem.

Lev (23. 7. – 22. 8.) – Master Vietnam – Vietnamská káva Premium robusta

Extra silná káva pro pořádnou dávku energie: Lvi, rádi jste středem pozornosti a k tomu potřebujete pořádnou dávku energie. Tato extra silná káva vás rozzáří jako sluneční paprsky – jste připraveni na další den plný záře?

Panna (23. 8. – 22. 9.) – Dak Lak – Káva Premium Robusta

Káva s třemi profily pražení: Panny, vy oceníte preciznost a detail, a přesně to vám nabídne tato jedinečná káva s třemi profily pražení. Každý šálek bude tak dokonalý, že budete muset uznat, že někdy je perfekcionismus sladký.

Váhy (23. 9. – 22. 10.) – Dak Lak – Vietnam Lang Biang

Výběrová arabika pro rovnováhu: Váhy, potřebujete rovnováhu, a tato jemná výběrová arabika vám ji poskytne. Každý doušek je vyvážený, jako by byl připraven na míru vašemu harmonickému stylu.

Štír (23. 10. – 21. 11.) – Dak Lak – Original pro Phin filtr mletá

Tradiční vietnamská káva pro Phin filtr: Štíři, jste tajemní a intenzivní. Tato tradiční mletá káva pro Phin filtr je silná a plná chuti, stejně jako vy. Připravte si ji a ponořte se do hlubin myšlenek.

Střelec (22. 11. – 21. 12.) Dak Lak – Vietnam Kra Jan

Exotická arabika s chutí jahod a hroznů: Střelci, vaše dobrodružná povaha si žádá něco výjimečného. Tato arabika s chutí jahod, hroznů a tmavé čokolády vás vezme na cestu kolem světa, aniž byste museli opustit svůj domov.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)Dak Lak – Káva Espresso

Káva s chutí mandlí a grapefruitu: Kozorozi, jste praktičtí a oceňujete kvalitu. Tato hořko-kyselá káva s tóny mandlí a grapefruitu je přesně to, co potřebujete k dosažení svých cílů s klidem a jistotou.

Vodnář (20. 1. – 18. 2.) Master Vietnam – Kapsle Dark Roast

Moderní káva v kapslích: Vodnáři, jste inovativní a milujete experimenty. Tato káva v kapslích je rychlá, moderní a chutná tak, jak byste od své oblíbené kávy očekávali – ideální pro vaše neustále zaměstnané mysli.

Ryby (19. 2. – 20. 3.) – Dak Lak – Vietnam Jarai

Jemná káva zpracovaná metodou Honey: Ryby, vy jste snílci a máte rády jemné, sladké chutě. Tato káva zpracovaná metodou Honey je jako šálek sladkého snu, který vás unese do říše fantazie.

 

 

Dnes je ideální příležitost oslavit nejen svou lásku ke kávě, ale i svou jedinečnost. Ať už preferujete silnou, jemnou, exotickou nebo tradiční kávu, váš šálek přesně odpovídá vašemu znamení. Vietnamská káva není jen zdrojem energie, ale také momentem klidu a inspirace. V každém doušku se skrývá příběh, který vám může dodat sílu na celý den.

 

Pokud se chcete dozvědět více nejen o vietnamské kávě, ale i o vietnamské kultuře, tradicích a gastronomii, srdečně vás zveme na naše prohlídky Sapa Trip. Objevte fascinující svět vietnamské komunity přímo v Praze. Více informací naleznete na našich stránkách.

Sdílet